מתכון לאוכל צמחי מוכן כשר
מצרכים:
-
450-300 גרם נתחים צמחיים ברוטב סצ’ואן של שפעמן.
-
1/2 כוס סלרי קצוץ
-
1/2 כוס גזר קצוץ
-
1/2 כוס (2.5 ס”מ) של חתיכות בצל ירוק
-
1 כף זנגביל קצוץ
-
1 כף שום קצוץ
-
2 כפות טבסקו
-
1 כפית מלח
-
3 כפות סוכר
-
2 כפות חומץ
-
1 כף שמן שומשום
-
4 כפות שמן לטיגון (בוטנים או צמחי)
אופן ההכנה:
-
הקפיצו את הנתחים הצמחיים ברוטב סצ’ואן של שפעמן במעט שמן עד שהם הופכים לפריכים. הוציאו מהמחבת.
-
הוסיפו את הזנגביל הקצוץ, השום הכתוש, יין, טבסקו, חומץ, מלח וסוכר. ערבבו היטב.
-
החזירו למחבת את הנתחים הצמחיים ברוטב סצ’ואן של שפעמן עם סלרי, גזר ובצל. ערבבו היטב ולאחר מכן הוסיפו שמן שומשום. העבירו לצלחות הגשה.