נתחים בגריל מהיר וקל – 2

מתכונים לאוכל תחליף בשר

מצרכים:

  • 300 גרם נתחים בגריל של שפעמן

  • 2 כפות שמן זית

  • 1 כפית מלח

  • 1/4 כפית פלפל שחור

  • 1 כפית פפריקה

  • 1 כפית אבקת שום

אופן ההכנה:

  1. ערבבו את כל הרכיבים (מלבד הנתחים בגריל של שפעמן).

  2. שפכו את הנתחים בגריל של שפעמן לתערובת וערבבו היטב.

  3. חממו במחבת או בתנור במשך 10 דקות.

  4. צפו את הנתחים בקמח המתובל ולאחר מכן הכניסו אותן לבלילה, הוציאו אותן ונערו להסרת עודפי הבלילה. טגנו את הנתחים בשמן עמוק במשך 7-5 עד שהם הופכים לפריכים וזהובים. הפכו את הנתחים רק פעם אחת במהלך הטיגון. הניחו את הנתחים על נייר סופג ולאחר מכן העבירו אותם לצלחת הגשה.

  5. חממו את הרוטב בסיר קטן ושפכו אותו על הנתחים. פזרו פטרוזיליה או גד השדה (כוסברה) על הנתחים והגישו מיד.

פרסם:

עוד מתכונים של שפעמן

רצועות צמחיות בקארי – מהיר וקל

הוראות הכנה תחליפי בשר מצרכים: 2 בצלים גדולים, חתוכים לקוביות 4 שיני שום, כתושות 1 פלפל אדום, חתוך אופן ההכנה: הקפיצו את הבצל, השום והפלפל.

בולונז ולרוטב כדורים צמחיים שפעמן

הוראות הכנה ארוחות תחליפי בשר מצרכים: חבילת פסטה/אורז/קינואה מוכנה לפי הוראות ההכנה (500 גרם) 500 גרם טחון שפעמן/ כדורים צמחיים שפעמן 1 בצל בינוני קצוץ

נתחים בגריל בסגנון סיני

מתכון לארוחות תחליפי בשר מצרכים: 300 גרם נתחים בגריל של שפעמן שמן זית 5.5 כפות בצל גדול 1 חצוי ופרוס לאורכו שום 2 שינים פרוסות.