מתכונים לאוכל תחליף בשר
מצרכים:
-
300 גרם נתחים בגריל של שפעמן
-
2 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח
-
1/4 כפית פלפל שחור
-
1 כפית פפריקה
-
1 כפית אבקת שום
אופן ההכנה:
-
ערבבו את כל הרכיבים (מלבד הנתחים בגריל של שפעמן).
-
שפכו את הנתחים בגריל של שפעמן לתערובת וערבבו היטב.
-
חממו במחבת או בתנור במשך 10 דקות.
-
צפו את הנתחים בקמח המתובל ולאחר מכן הכניסו אותן לבלילה, הוציאו אותן ונערו להסרת עודפי הבלילה. טגנו את הנתחים בשמן עמוק במשך 7-5 עד שהם הופכים לפריכים וזהובים. הפכו את הנתחים רק פעם אחת במהלך הטיגון. הניחו את הנתחים על נייר סופג ולאחר מכן העבירו אותם לצלחת הגשה.
-
חממו את הרוטב בסיר קטן ושפכו אותו על הנתחים. פזרו פטרוזיליה או גד השדה (כוסברה) על הנתחים והגישו מיד.