מנות: 2-4
מצרכים:
-
2 כפות שמן צמחי
-
125 גרם פטריות, חתוכות דק
-
1 חופן גדול של כרוב, קצוץ דק
-
1 כף זרעי שומשום
-
1 כפית רוטב סויה
-
300-250 גרם נתחי ‘גולאש של שפעמן’
-
1 צ’ילי אדום, חתוך לרצועות דקות
-
2 כפות גד השדה (כוסברה) קצוץ דק
אופן ההכנה:
-
חממו כף אחת של שמן בווק והקפיצו את הפטריות והכרוב במשך 4-3 דקות. לאחר מכן הוציאו אותם מהמחבת וערמו אותם על צלחת הגשה.
-
ערבבו בקערה את זרעי השומשום ורוטב הסויה, והוסיפו את נתחי הגולאש והשרו אותם בתערובת.
-
חממו את שארית השמן בווק וטגנו את נתחי ה’גולאש של שפעמן’ תוך שאתם מוסיפים את שאריות התערובת מהקערה ומערבבים היטב. הוסיפו את רצועות הצ’ילי וטגנו במשך 3-2 דקות.
-
הגישו את המנה כשנתחי הגולאש מונחים על מצע הפטריות והכרוב, ומעוטרים בגד השדה (כוסברה).